شماره بیستم فصلنامه «جُنگ هنر مس»، بهعنوان ویژهنامه نوروز ۱۴۰۱ منتشر شده است.
شماره تازه این مجله فرهنگی و هنری، پروندهای است برای شاعر معاصر «هوشنگ چالنگی».
در این ویژهنامه که با تیتر «به کردار ابر» منتشر شده، نوشتار، گفتار و آثاری از این افراد منتشر شده است: علی عبداللهپور، منوچهر آتشی، حمید عرفان، مظفر رویایی، سودابه فضایلی، محمدرضا اصلانی، حیات فرخمنش، علی باباچاهی، سیدعلی صالحی، شمس لنگرودی، اردشیر صالحپور، عزت قاسمی، فیض شریفی، فرامرز سهدهی، شمس آقاجانی، سام گیوراد، ح. هاتف، سینا خزیمه، رضا حیرانی، رحیم رسولی، علی قنبری، غلامرضا صراف، عنایت چرزیانی، آتفه چهارمحالیان، علی عبداللهی، مسعود شهریاری، داریوش باقرینژاد، مهدی مرادی، سیدحمید شریفنیا، صادق آتشزر، سعید اسکندری، علی یاری، هادی طیطه، علیرضا رعیت، آرش رضویان، مهران شفیعی، شاهین شیرزادی، الهام گُردی، علی جهانگیری، سریا داودی حموله، ابراهیم رئیسی و اردشیر رستمی.
سیدعلی میرافضلی، مدیرمسئول مجله، در سرمقاله این شماره نوشته است: «این شمارۀ جُنگ هنر مس، از جهتی، کاری متفاوت است و از جهتی دیگر، در ادامۀ اهتمامی است که در معرفیِ فرهنگآفرینان امروز ایران برعهده گرفتهایم. با اینکه حوزۀ اصلی فعالیت ما، فرهنگ و ادب دیار کریمان است، در این شماره استثنایی برای این موضوع قائل شدیم و مجله را بهتمامی، به نقد و بررسی اشعار هوشنگ چالنگی و سلوکِ ادبیِ او در شعر امروز ایران اختصاص دادیم؛ کاری که پیشتر در پروندۀ احمدرضا احمدی و منوچهر نیستانی نیز صورت گرفت…».
مجتبی احمدی، سردبیر مجله، در مقدمهای بر پرونده نوشته است: «هوشنگ چالنگی در بخشی از یک گفتوگو که در همین ویژهنامه چاپ شده، فارغ از پاسخهایی که به پرسشهای مصاحبهگر با محوریتِ جریانهای شعری میدهد (دربارۀ موجنو و شعر حجم و شعر دیگر)؛ اما در فرازی از حرفهای صادقانهاش میگوید: «خوب دقت کنی عزیزم، میبینی که آنوقتها بچههای متجدد، فارغ از اسمگذاریها، همگی کنار هم بودند. جزوههای شعر نوریعلا هم که درآمد همینطور بود. همان صفحات اول، شعرِ احمدرضا احمدی هست و کنارش بیژن…». حالا در شمارۀ بیستمِ جُنگِ هنرِ مس؛ در فصلِ شعرِ این مجله که از سال ۱۳۹۴ با عنوانِ یکی از کتابهای شعرِ احمدرضا احمدی نامگذاری شده، پروندهای منتشر شده دربارۀ هوشنگ چالنگی، و نامهای پرشماری هم کنارِ نام او جمع شدهاند و از پنجرۀ خود، او و اقلیمِ شعرِ دیگرش را به تماشا ایستادهاند؛ همگی کنارِ هم.»
و علی عبداللهپور، دبیر پرونده، در یادداشتی نوشته است: «حالا شاعر صحنه را ترک گفته است و من در هاشور زمان به آن تکهابر که بر او نبارید و صاعقهای که بر او فرود آمد؛ و آن صبحی که لرزید و شکوهی که در خلوت وداع جا ماند تا پرندۀ نقرهگونِ شعر نام او را به آیندگان ببرد بیشتر خواهم اندیشید و از مرغان شگفت که منقار به مِه میسایند، خواهم پرسید: آیا روح به علف رسیده است؟».
> فهرست کامل شماره بیستم «جنگ هنر مس» را دریافت کنید